Långt uppehåll 


Jag har haft ett långt uppehåll när jag inte har fotograferat. Det har varit mycket annat emellan helt enkelt. Jag har inte rört kameran på 1,5 månad förutom  att jag fotograferade fotbollsmatch. Fast det är inte helt sant att det bara kommit mycket emellan. Det har varit motstånd med. Det här märkliga tröskeln som jag ska över även när det handlar om något jag tycker väldigt mycket om att göra. Idag var jag i alla fall ute och det var som att min hjärna var ovan vid att leta linjer och hitta kompositioner. Jag blev trött rätt så snabbt. Först hade jag ljud i hörlurarna, men sedan tyst. Det är ju ur tystnaden som bilderna kommer. Det är då jag stillar mig och verkligen ser. Den där tomheten verkar vara viktig  för kreativiteten. 

Jag åkte till Öfjärden igen. Höstfärgerna speglade sig i vattnet och när jag gick i kanten av åkern skrämde jag upp fågel så att dom flög in i färgerna. Det är väl inte att skryta med, men så var det.

Full fart med motorn och följande autofokus. Bilden är ett mycket litet utsnitt av originalet. 

Submit a Comment

E-postadressen publiceras inte.